Ik ben altijd zo moe!

Het is Februari 2018. De winter is op zijn mooist. Koude dagen, prachtige zon. Maar jeetje, wat zijn er veel mensen ziek, of geweest. En wat voelen mensen zich moe.

Volgende week komt er zelfs Siberische Kou ons land in. Zie jij daar tegenop, of ben je er goed tegen bestand?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik verlang naar de warmte. Ik voel me eigenlijk wel energiek en fit, maar heb zin in warmte. Vestjes aan, schoenen zonder sokken, terrasjes pakken. En dat in goed gezelschap. De realiteit is iets anders. Want hier komt dus nog een koufront aan. Terwijl ik toch ook wel merk dat de zonnestralen alweer wat meer kracht krijgen. De dagen worden langer.

En dan gaan wij over ruim een week even heerlijk naar Spanje, in de hoop om echt het voorjaar al te ervaren. Je weet natuurlijk nooit of het mooi weer is. Ik ben iemand die daar eigenlijk ook niet echt mee bezig, ik kijk niet op WeerOnline om te kijken wat de voorspellingen. Maar even eruit gaan, de batterij opladen is super belangrijk.

Ik ben iemand die keihard kan doorwerken, dagen van 12 uren is geen probleem. Maar dat hou ik nooit lang vol. Iets chagrijniger, meer vermoeid, zin in zoet eten. Periodes

En wat ook kan helpen. Is om even een 5 minute Energizer erin te gooien. Dan voel je je daarna geheid weer een stuk beter.

Je vindt de energizer op onze pagina Gratis Inspiratie. Het toffe van 5 minuten: je voelt je daarna eigenlijk net zo blij als na een workout van 30 minuten. En soms is je blij voelen al echt even genoeg…

 

 

Plaats een reactie