Fit Worden en blijven
start hier

LeefstijlOnline Academy & Community

De academy en community is gericht op de mensen die zichzelf beschouwen als (slapend) sportief. Je weet dat sporten goed is, hebt ook in het verleden ook wel aan sport gedaan. Alleen je vindt het lastig om consistent te blijven sporten/trainen. Het doel van de academy en de community is dat je succes behaalt. Dat je voorgoed afrekent met excuses. Met de juiste, persoonlijke begeleiding. Zodat je focus blijft houden, met de goede mindset. Zodat je echt Fit en Energiek gaat leven. Niet alleen. Nee, samen met mij en andere gelijkgestemden.

Make a Commitment
Zodat je Fit en energiek gaat leven.

 Ik heb al mijn kennis en ervaringen gebundeld in de Leefstijlonline Academy EN een community.

In de Leefstijlonline Academy vind je alles wat je nodig hebt voor maximale resultaten! En in de Community houd ik je accountable.

Ik leer je exact hoe je op een eenvoudige manier, in jouw huiskamer, jouw resultaten kunt behalen.

De LeefstijlOnline Academy is 24/7 beschikbaar en kan gebruikt worden op al jouw apparaten. 

over_ons_Michiel_alt

MICHIEL- JOUW ONLINE TRAINER!

" In 2017 ben ik zelf in 60 dagen 12 kg afgevallen" 

WAAROM IK DOE WAT IK DOE

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen een Fit en Energiek Leven te geven. Zodat ze het maximale uit zichzelf en het leven halen.

Meld je aan.
En ontvang ook deze GRATIS BONUSSEN!

BONUS 1: In 60 dagen fit training t.w.v. €79,-
BONUS 2:  In 28 sterk training t.w.v. €49,-
BONUS 3: handboek (h) Eerlijk gezond leven van Claudia Vesters t.w.v. €49,-
BONUS 4: 5 minuten energizer training t.w.v. €49,-
BONUS 5: BBB challenge t.w.v. €79,-
BONUS 6: Mindset inspiratievideo met vragenlijst t.w.v. €49,-

WAT KLANTEN ZEGGEN

Ik had een burn-out. Waar het me met rusten niet lukte om van de stress af te raken, lukt me dat met sporten wel. 

Voor mij is het een uitkomst dat ik het lekker thuis kan doen op het moment dat het mij uitkomt en doordat de lessen uitdagend en afwisselend zijn, blijft het ook elke keer weer heerlijk om te doen. Behalve dat het me energie geeft, ben ik er ook nog eens 9 kilo mee afgevallen en zie ik zelfs mijn buikspieren al tevoorschijn komen 

Sacha de Koning

Al na de 1e work-out voelde het anders dan anders. Wow, dit kon ik wel! Wat een leuke gast die Michiel. En hoe makkelijk in een half uur tijd een volledige work-out. Het heeft me niet meer losgelaten.

Van 60 dagen fit naar 28 dagen sterk naar een jaarprogramma en 3,5 maand intensieve coaching via het Online FIT boost traject. Inmiddels is het eind oktober, ben ik 6 kilo lichter, sport ik iedere week, zie ik schuine buikspieren ontstaan en heb ik medesupporters gevonden in de Facebookgroep.

Petra Jungblut

Dankzij LeefstijlOnline heb ik sinds 2017 echt mijn mindset kunnen keren. Ik heb DE manier gevonden om te werken aan een fit en gezond leven.

Sinds mei 2017 ben ik 15 kg afgevallen. Ik ben FAN van Michiel en Marloes. Het is geen dieet, het is een leefstijl. Ze hebben mij geholpen mijn leefstijl te ontdekken. Ik wil niet meer anders.

Wendy Heufkens

Gezond en Fit leven is veel meer dan afvallen. Dankzij Michiel en Marloes heb ik mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen weer teruggekregen.

Afgelopen zomer boekte ik zelfs een vakantie en het eerste wat ik dacht: kan ik daar sporten? Niemand had dat ooit gedacht en ik zelf sowieso niet.

Dorianne van den Brink

HET RESULTAAT VAN WENDY IN 60 DAGEN!

Wendy 1
Wendy 3
Wendy 6

START DIRECT

Ben je klaar om een commitment te maken?
Om die slapende sportiviteit wakker te schudden?
In de community geef ik jou het beste van mezelf om je te laten slagen.
Ben je bereid om het aan te gaan?
Ik support en begeleid je in dit proces. 

Leefstijlonline Academy & Community

€19,95 (incl btw) per maand
  • Elke woensdagavond LIVE (online) trainen van 20.00-20.30 via Zoom (muv vakanties)
  • Onbeperkt toegang tot Leefstijlonline Academy tijdens lidmaatschap
  • Lid van de Community, 24/7 support via Messenger
  • 7 dagen per week support en ondersteuning bij vragen
  • Toegang tot alle bonussen
  • Per maand opzegbaar, via mail

Heb je een vraag? Zie hieronder de FAQ.
Staat je vraag er niet tussen?
Mail naar info@leefstijlonline.nl
Binnen 24 uur neem ik contact met je op.

Ik raak geblesseerd of word ziek tijdens het jaarprogramma, wat kan ik doen?

Stuur ons dan z.s.m een mail met info, inclusief advies van de arts. Dan kunnen we onderling overleggen hoe we dit voor je oplossen.

Hoe werkt Live Online trainen?

De trainingen vinden Online plaats. Met behulp van Zoom. Je ontvangt elke week de link voor de training, waarmee je kan inloggen. Je kan er zelf voor kiezen om alleen mij te zien tijdens de training, niet de anderen.

Ik heb last van mijn knieën en rug. Zijn de lessen dan niet te zwaar?

In alle lessen geef ik opties om te bewegen. Vaak is beweging juist goed bij klachten. Het houdt je soepel en sterk. En kan zelfs klachten verminderen. Hierbij is het belangrijk dat je goed luistert naar je lichaam. Niet teveel over grenzen gaat. Om blessures te voorkomen.Als je twijfelt overleg dan met je arts of zoek even contact met mij via info@leefstijlonline.nl

Ik heb een hele slechte conditie en/of heel lang niet gesport, kan ik de lessen dan doen?

Ja. Dan moet je de lessen juist doen. Maar zorg ervoor dat je de lat niet te hoog legt voor jezelf. Ook al doe je eerst maar 5 minuten mee. Dat is al meer dan niks doen. En die 5 bouw je vanzelf uit naar een volledige workout.

Wat houdt de online coaching en motivatie in?

Coaching vindt plaats dmv Messenger. Dit houdt in, als je toestemming geeft, ik jou berichten via Messenger stuur. Hierin bied ik je een extra stok achter de deur. Ik kan bijhouden hoe het ervoor staat met de lessen. Hou jij je aan je doelen die je hebt gesteld en zorg je ervoor dat je in beweging blijft? Het kan allemaal, afhankelijk ook van wat jijzelf prettig vindt.

Wat kan je verwachten van de coaching van Marloes en Michiel?

De coaching vindt plaats via Messenger. Ik plaats regelmatig een bericht. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijk contact, of hulp nodig. Mail dan. Binnen 24 uur neem ik contact met je op. 

Kan mijn partner/kinderen de lessen ook volgen?

Je krijgt zelf een account, wie uit je gezin inlogt maakt niet uit. Ik ga ervan uit dat je hierin wel een beetje je gezonde verstand gebruikt 😉

Als ik twijfel of ik iets goed doe, wat kan ik dan doen?

Als je twijfels hebt of je oefeningen goed uitvoert, stuur mij dan een mail. info@leefstijlonline.nl

Wat moet ik aanschaffen voor de lessen?

Ik adviseer altijd om goed schoeisel te gebruiken. Dit zorgt ontlasting van de gewrichten. Daarnaast is het handig om standaard een matje en wat gewichten in huis te hebben. Variërend van 1-5 kg. Op het moment dat deze nodig zijn, dan communiceren ik dat van tevoren met jou.

Kan ik ook alleen de Academy aanschaffe, zonder abonnement?

Ja, dat kan. Mocht je bijvoorbeeld niet in een community willen. Of helemaal zelfstandig sporten, dan is je investering voor alleen de Academy 97 euro. Dan heb je LifeTime toegang.