In 60 dagen Fit - exclusief

€ 997,00

Ervaar hoe je in een drukbezet leven als ondernemer
kunt werken aan je conditie, fitheid en energie.
Waardoor je bedrijf gaat bloeien.

In dit exclusief en persoonlijk online programma kun
jij in je eigen plek werken aan je gezondheid.

 • Exclusieve persoonlijke training en coaching van Michiel.
 • Mindsetvideo's en training om grip te krijgen op je leefstijl.
 • BONUS 1: een jaar toegang tot de LeefstijlOnline Academy,
  waarmee je direct kan starten.
 • BONUS 2: FitBit.
 • Deelname is definitief na betaling en een FitPlan Sessie.
  We nemen contact met je op na betaling.

Fit in je lijf
Gezond bedrijf

Aanmeldformulier In 60 dagen Fit - exclusief

  Door mij aan te melden geef ik LeefstijlOnline toestemming mij te mailen voor het In 60 dagen Fit exclusief - programma. Tevens zal ik met enige regelmaat inspiratie tips ontvangen om mijn fysieke en mentale fitheid op peil te houden.

  Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement op de website. Ik kan me op elk moment afmelden voor de mailing door te klikken op de button 'afmelden' onderaan elke mail of door contact met jullie op te nemen via info@leefstijlonline.nl. We gaan integer en met respect om met jouw gegevens en privacy.