Bijna

Wat goed dat je de Fit 5 daagse hebt aangevraagd. Er is zojuist een email aan je verzonden met een bevestigingslink. Als je daar op klikt krijg je direct je eerste energizer in de mail.

Die mail zit waarschijnlijk in je spam of "promotionsfolder"

Het is belangrijk dat je die email vindt en naar je inbox verplaatst voordat je hem verwijdert. Anders ontvang je nooit vervolgmails waarin ik veel waarde met je deel.

Iets wat gratis is lijkt misschien weinig waarde te hebben. Maar ik weet, ook uit eigen ervaring hoeveel energieker jij je al kan voelen na het doen van een energizer. En dat dit zomaar het verschil kan maken in jouw dag.

Ga naar je email, klik op de link en doe die energizer! NIet alleen vandaag. Maar de komende dagen. Het zal je een enorme boost geven!

Sportieve groet,

Michiel

Waarom ik doe wat ik doe...

Wij kennen elkaar (nog) niet zo goed. De laatste jaren heb ik op allerlei kanalen mijn visie gedeeld. En mijn workouts en video's. In deze videol breng ik het terug naar de essentie van de boodschap. Waarom ik het jou gun dat je fit en energiek gaat leven.