HEY!
DIT IS DE
BBB Challenge

MAANDAG

YES! we zijn begonnen met de BBB CHALLENGE. En vinden het echt heel erg tof dat je er bent. We gaan er een mooie tijd van maken. Op deze pagina lees je precies wat de bedoeling is vandaag. Je vindt hier jouw 1e workout (hier heb je niks voor nodig), het werkboek (dag 1) en het weekmenu. Deel vooral je inzichten in de groep vandaag.

IK BEN MARLOES.

Motivatie, doorzetten en discipline! Een van de grootste problemen om je fit en gezond te voelen. We hebben vaak voornemens, maar die stranden ergens. Omdat we ingehaald worden door tijd, vermoeidheid, gezin, etc. Om jou te helpen hebben we een werkboek gemaakt. Hier vind je het werkboek van DAG 1. Deel je inzichten in de Facebook groep.

Download hem hier!  

KLAAR OM TE TRAINEN?

Hier is jouw 1e BBB Workout!

Je hebt hier niks voor nodig!

IK BEN MICHIEL.

Ik motiveer jou om het beste te halen uit jezelf tijdens mijn workouts. Deze kun je gewoon thuis doen, wanneer het jou uitkomt. Kies altijd de optie die bij jou past! Heb je vragen, stel ze gerust in de besloten FacebookGroep

WEEKMENU

Hier vind je een weekmenu die samengesteld is door Francisca vd Berg. Zij is gewicht- en hormoonexpert. Wij werken veel met haar samen en zij maakt ook de menu's voor in onze LeefstijlOnline Academy. 

Op donderdag 22 maart om 20.30uur is zij Live in de Besloten Facebookgroep. Dus stel dan al je vragen aan haar.

Hier kan je het menu downloaden.

SCHRIJF JE VAST IN VOOR DE MASTERCLASS

Op 27 maart sluiten we de challenge af met een Online Masterclass waarin we we alle tips en trics nog een keer op een rijtje zetten voor je. Ook verloten we daar alle prijzen. Zorg ervoor dat je erbij bent!

DON'T FORGET:

the most important thing is

JOIN
THE
MOVEMENT